Wadjan

Wadjan

Ben je op zoek om de beste Wadjan te kopen? Er is veel info te vinden online maar vaak klopt de info niet. Daarom helpen we je in dit artikel graag verder om de beste wadjan te vinden. Hier hebben we voor jou alvast de top 5 getest.

Belangrijk: Er is nog veel onduidelijkheid online over het verschil tussen een wadjan en een wokpan. Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. Toch hebben wij ons best gedaan om de verschillen zo goed mogelijk uit te leggen in dit artikel.

De beste wadjan getest

Hieronder zullen we kort de beste wadjans bespreken. Wij hebben de beste producten online in wat meer detail uitgelegd.

1. BK Easy Induction Ceramic Wadjan

De best beoordeelde inductie wadjan/wokpan bij meerdere webshops. Een zeer gebruiksvriendelijke aluminium wadjan. Een echte aanrader.

2. WMF Macao Wadjan

De WMF wok Macao is een wadjan met een diameter van 36 centimeter. Deze wokpan is dus zeker voldoende groot om verschillende Aziatische gerechten in te bereiden. De wadjan kan daarnaast ook gebruikt worden als stomer en friteuse. Daarom wordt het ook beschouwd als een van de belangrijkste kookgerei in Aziƫ. Dit is zeker de beste aankoop asl je op zoekt bent naar een authentieke wadjan.

3. Fissler Kunming wok

Deze wok van Fissler is onze luxekeuze. Je betaalt er dan ook meer dan 150 euro voor. Met de Kunming wok kan je snel heerlijke wokgerechten klaarmaken. Door het glazen deksel is het kookproces gemakkelijk te volgen en blijven aroma’s, vitamines en sappen in de pan waardoor het gerecht smakelijker wordt.

4. Blackwell Wadjan

Deze gietijzeren wadjan van het merk Blackwell is een plezier om te gebruiken in de keuken. . De pan heeft een diameter van 36 cm en een gewicht van 4.5 kg. Hierdoor is de pan zeker duurzaam. De pan heeft een platte onderzijde (zoals de meeste wadjans) waardoor hij perfect te gebruiken is voor elke warmtebron.

5. Cast Iron Wadjan

De wadjan van Cast Iron is een prachtige ruime wokpan gemaakt van kwalitatief gietijzer. Dit materiaal zorgt voor een optimale warmtegeleiding en -spreiding. Deze pan is ook ideaal voor het bereiden van diverse ovengerechten. . Mooi, zwaar, stevig, precies wat je wilt van een wadjan pan.

Wadjan: Volledige Koopgids

Wat is het verschil tussen een wadjan en een wokpan?

Een wadjan pan is meestal gemaakt uit gietijzer en komt oorspronkelijk uit Indonesiƫ. De wadjan heeft daarnaast een platte onderkant, terwijl een traditionele stalen wokpan een ronde onderkant heeft.

Een gietijzeren wadjan heeft in de meest geval ook twee sterke handgrepen om de pan goed te kunnen gebruiken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *