|

Tefal Koekenpan

Tefal Koekenpan

Op zoek naar de beste Tefal koekenpan? Wij spreken uit ervaring dat deze zoektocht heel lang kan duren. Tefal maakt namelijk heel goede koekenpannen. Na verschillende uren meerdere pannen getest te hebben, vind je hier onze top 3 terug.

Geen tijd om te lezen? Hieronder vind je alvast onze beste Tefal koekenpannen terug.

  1. Tefal Expertise Koekenpan – Beste Koop
  2. Tefal Only Cook Koekenpan – Goedkoopste
  3. Tefal Ingenio 3-delige set – Luxekeuze

Top 3 Tefal Koekenpannnen

1. Tefal Expertise koekenpan

Tefal Expertise koekenpan

De Tefal expertise koekenpan is ook in dit lijstje onze beste keuze. Deze grote pan heeft een diameter van 32 cm is geschikt voor het bereiden van gerechten voor ongeveer 5 personen. Dit is ook de perfecte koekenpan om te gebruiken op alle warmtebronnnen, inclusief inductie.

2. Tefal Only Cook Koekenpan

Tefal Only Cook Koekenpan

In tegenstelling tot de Tefal Expertise koekenpan, is deze koekenpan niet geschikt voor inductie. De Tefal Only Cook pan wordt opgevolgd door de Easy Plus serie en beschikt over een 100% veilige coating. Onafhankelijk van merk, is dit 1 van de beste koekenpannen. Het is ook 1 van de goedkoopste koekenpannen op de Nederlandse markt, en dit zonder kwaliteit in te leveren.

Indien je niet kookt op inductie, kunnen we deze pan 100% aanraden. Het is namelijk vrij van PFOA, voorzien van een sterke anti-aanbaklaag en kan zonder problemen in de vaatwasser schoongemaakt worden.

3. Tefal Ingenio 3-delige set

Tefal Ingenio 3-delige set

Onze luxekeuze is deze Tefal Ingenio 3-delige set. Deze koekenpannen hebben een veilige afneembare handgreep. HIerdoor zijn de pannen makkelijk stapelbarr en heb je heel weinig ruimte nodig in je keuken.

De pannen kunnen ook tot 260 graden in de oven gebruikt worden. Let op dat je deze pannen niet in de vaatwasser schoonmaakt. Indien je dit wel doet kan de tefallaag namelijk snel slijten. De pannen zijn handig in gebruik en hebben een goede prijs/kwaliteit. Een echte aanrader.

Belangrijk: dit is onze top 3. Wij zijn ons ervan bewust dat er nog andere goede koekenpannen van het merk Tefal zijn. Zo waren wij ook erg tevreden over de Tefal Character koekenpan. Wij hebben deze pan niet in ons lijstje vermeld aangezien deze pan niet vaak leverbaar is.

Alles wat je moet weten over de Tefal koekenpannen

Hier vind je enkele van onze veel gestelde vragen door onze lezers. Heb je een vraag over de Tefal koekenpan? Dan vind je hier zeker het antwoord terug.

Is Tefal een goed merk?

Jazeker! De Tefal koekenpannen zijn zeer populair bij het Nederlandse publiek. Aangezien de koekenpannen van Tefal meestal gemaakt zijn van aluminium zijn de pannen ook niet heel duur. Een goede Tefal koekenpan kan je kopen voor zo’n 25 tot 40 euro. Er zijn ook duurdere Tefal pannen met een betere antiaanbaklaag, deze zijn over het algemeen iets duurzamer. Maar het is dus zeker een goed merk.

Vergelijkbare berichten