Tefal Grillpan

Tefal Grillpan

Ben je op zoek naar de beste grillpan van het merk Tefal? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een grillpan is een vierkante pan dat perfect is voor het grillen van onder andere vlees, vis en groente. Hier vind je de beste Tefal grillpannen terug.

De beste grillpannen van Tefal

Tefal is waarschijnlijk 1 van de bekendste pannenmerken. Indien jij ook fan bent van het grillen van vlees zoals ons, dan is het zeker handig om te weten welke pan de geschikte keuze is. Zonder je verder op te houden, zullen we hier de beste aankopen bespreken.

1. Tefal Expertise Grillpan

Deze luxe Tefal grillpan uit de nieuwe pannenserie Expertise is het beste product van dit merk. De pan is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag (Titanium Excellence). Het heeft een extra dikke anti-aanbaklaag en is van een zeer hoge kwaliteit en ook 100% veilig (vrij van PFOA).

We kunnen zonder twijfel zeggen dat deze grillpan de sterkste en meest duurzame anti-aanbaklaag heeft van het merk Tefal. Tijdens het bakken heb je ook geen olie of beter nodig. Het gebruik van metalen spatels vormt ook geen enkel probleem.

2. Tefal Unlimited Grillpan

De Tefal unlimited is een middel grote grillpan van 26 x 26 cm en is geschikt voor het bereiden van gerechten voor ongeveer 3 tot 4 personen. Dankzij de extra grote Thermo-Fusion inductieplaat is er een evenredige opwarming mogelijk. De pan is ook heel eenvoudig schoon te maken.

Je kan ook zonder problemen metalen spatelen gebruiken in deze pan. De ingrediƫnten zullen niet aanplakken en de pan is ook heel goed bestendig tegen krassen. Deze grillpan biedt krasvastheid van een hoogstaand niveau. De gloednieuwe Titanium anti-aanbklaag gaat ook tot 6x langer mee.

3. Tefal Tradition Gietijzeren Grillpan

Wij zijn enorme fan van pannen gemaakt uit gietijzer (zo hebben we ook al de beste gietijzeren koekenpannen besproken). De Tefal Tradition grillpan is een gietijzeren pan die perfect te gebruiken is op alle warmtebronnen. Let op, gietijzer is zwaarder dan een gewone pan. Dit heeft als voordeel dat de beter en langdurig wordt vastgehouden.

Daarnaast is de pan ook perfect te gebruiken in de oven of op de barbecue.

4. Tefal Intuition Grillpan

De Tefal intuition is een multifunctionele grillpan met een diameter van 28 centimeter. Net zoals deze andere pannen is deze ook geschikt voor alle warmtebronnen. Let op dat je deze pan niet in de vaatwasser gebruikt. Daarnaast mag hij ook zeker niet in de magnetron.

Deze pan heeft weinig beoordelingen online, dus we raden eigenlijk eerder een van de drie bovenstaande grillpannen aan.

5. Tefal Robusto Grillpan

We sluiten dit lijstje af met de Tefal Robusto grillpan. De Robusto is zeer stevig want het is gemaakt van gegoten aluminium. Het heeft ook een dikke bodem en zijkanten, voor een gelijkmatige bereiding. Met de met titanium versterkte coating kun je vlees perfect aanbraden en eenvoudig schoonmaken.

Het uitstekende warmtebehoud is waarschijnlijk een van de grootste voordelen van deze pan. Deze pan is tenslotte ook vaatwasserbestendig.

Deze 5 grillpannen zijn allemaal gezonde en duurzame pannen, zoals we van Tefal gewoon zijn. Ze zijn vervaardigt met een 100% veilige coating.

Andere pannen van Tefal

Op zoek naar een andere pan van het merk Tefal. We hebben de volgende pannen reeds besproken:

Vergelijkbare berichten