|

Tefal Character Koekenpan

Tefal Character Koekenpan Review

De Tefal Character koekenpan is een uitstekende koekenpan van het merk Tefal. Deze luxueuze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, zelfs inductie.

De koekenpan komt in kleine en grote formaten. Zo zijn er pannen met een diameter van 20 centimeter tot en met 32 centimeter beschikbaar. In dit lijstje vind je de grootste pan terug aangezien de prijs niet zo heel veel verschil maakt.

Let op: deze koekenpan is snel uitverkocht. Wees er dus snel bij indien je graag dit product wil aanschaffen.

Ons team heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Zo hoef je dit zelf niet te doen. We leggen uit waarom we deze pan aanraden en we geven daarnaast ook een kort overzichtg over de voor-en nadelen.

Tefal Character Koekenpan: Volledige Review

De beste koekenpan vinden kan heel moeilijk zijn (zeker aangezien er zoveel verschillende producten beschikbaar zijn op de Nederlandse markt). Met de pannen van Tefal kan je over het algemeen niets verkeerd doen, aangezien dit 1 van de bekendste pannenmerken is. Toch zullen we je wat extra informatie geven zodat je zeker de beste aankoopkeuze kan maken.

We zullen alles uitgebreid bespreken hieronder. Wij hebben deze pan meerdere uren onderzocht zodat we je de beste informatie kunnen geven. Lees verder voor een uitgebreid overzicht.

Uitgebreid Getest

Wij hebben deze pan uitgebreid getest, en het is een van de betere pannen. Wij zijn ook niet de enige dit dit vinden. De consumentenbond hadden deze pan ook reeds getest, en ook enorm goed beoordeeld.

De pan komt uit meerdere testen als de betere pan naar boven. De koekenpan beschikt over een kwalitatieve antiaanbaklaag, die tevens heel sterk is want er zit Titanium in verwerkt. Dit is dus zeker goed voor de duurzaamheid van de pan.

Daarnaast heeft deze koekenpan net zoals de andere producten van Tefal ook de bekende Thermospot. Deze rode spot vertelt je wanneer de pan heet genoeg is om te beginnen met bakken. Dit is erg handig als je veel vlees of groenten bakt. Maar ook het bakken van omeletten en pannenkoek lukt hiermee.

Belangrijk: Indien je voornamelijk pannenkoekt bakt raden we je deze pan aan: Tefal Expertise Pannenkoekenpan

De Prijs

Deze koekenpan kost een kleine 30 euro, wat zeker een goede prijs is voor een pan die je bijna dagelijks zult gebruiken. Een van onze belangrijkste criteria is een product met goede prijs/kwaliteit. Dit product voldoet aan onze voorwaarden. Dure pannen zijn namelijk niet altijd de betere keuze.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Bij het bakken in deze koekenpan heb je minder boter of olie nodig, en gaan vitamines minder snel verloren. Daarnaast kun je de pan tot 175 graden in de oven gebruiken en kun je hem gemakkelijk schoonmaken. Oh, en hij is bijzonder geschikt voor inductie koken door de duurzame, stevige en platte bodem.

De pan is beschikbaar in verschillende groottes zoals je kan zien in onderstaande afbeelding:

Belangrijke kenmerken op een rijtje

Net zoals bij andere Tefal pannen heeft de Tefal Character koekenpan enkele unieke kenmerken. Ook zijn en enkele zaken die je terugvind bij andere pannen van dit merk.

  • Diameter: van 20 cm tot en met 32 cm
  • Warmtebronnen: geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Geen boter of olie nog bij bakken
  • Sterke en duurzame Tefal anti-aanbaklaag
  • Sterke RVS bodem (vind de beste RVS koekenpannen hier)
  • Egale warmteverspreiding over de hele pan
  • 100% veilig en vrji van PFOA
  • Snel schoon te maken
  • Rode Thermo-spot geeft ideale baktemperatuur aan.
  • Geschikt voor gebruik met metalen spatels

Zoals je kan lezen uit dit lijstje, raden we je zeker deze Tefal koekenpan aan.

Conclusie

De Tefal Character koekenpan is een super fijne pan om in de keuken te gebruiken. Het is een lichte pan met een goede antiaanbaaklaag die goed schoon te maken is. Tefal doet het opnieuw! Een ware aanrader.

Overzicht

Gerelateerde Categorie:Beste Koekenpan
ProductspecialistKenneth
Te koop bijBol.com

Vergelijkbare berichten