Over Ons

Wij schrijven de beste reviews en hebben plezier!

Ons Pannentest team bestaat uit een klein groepje schrijvers die de beste artikelen schrijven over pannen. Echt alles over pannen komt aan bod. Van de beste pannenkoekenpan tot de beste braadpan. Je vindt het allemaal terug hier.

Wij hebben deze site gestart in 2021 aangezien we zelf op zoek waren naar een goeie bakpan. Wij vonden naast de belangrijkste online winkels, hier niet voldoende informatie over terug. Daarom hebben wij beslist om deze website te starten.

Wie We Zijn

Wij zijn een klein team uit Nederland die hebben besloten om reviews te schrijven over pannen. Een goeie pan is 1 van de belangrijkste producten die je gebruikt voor je keuken. Goed advies is dus zeker noodzakelijk.

Wat vind je terug op onze site?

Hieronder een kort overzicht wat je kan terugvinden op onze site:

  • Alle Pannen: Op zoek naar de beste pan? Dan vind je die ongetwijfeld hier terug!
  • Reviews: Hier kan je meer leren over een individuele pan.
  • Merken: We vertellen wat meer over alle pannenmerken op de Nederlandse markt
  • Blog: We schrijven ook regelmatig blog artikels over de nieuwe pannentrends.
  • Keukengerei: Naast pannen schrijven we geregeld ook over ander keukengerei.

Ons Team

Majorie, Schrijfster

Majorie heeft veel ervaring met het schrijven voor keukenproducten. Zij helpt ons vaak met het schrijven van artikel voor Pannentest en enkele van onze andere websites.

Kenneth, Oprichter

Kenneth is de oprichter van pannentest.nl. Je kan hem vaak in de keuken terugvinden. Wanneer hij niet in de keuken is, schrijft hij al zijn bevindingen online. Hij heeft een enorme passie voor technologie en online marketing.