Le Creuset Faitout Braadpan

Beste Braadpan: Le Creuset Faitout Braadpan

De Le Creuset Faitout braadpan is onze favoriete braadpan. Daarnaast is de Faitout goedkoper dan de andere pannen van Le Creuset, zonder in te leveren op vlak van prestaties of kwaliteit.

Je kan de Le Creuset Faitout braadpan ook terugvinden in dit lijstje (spoiler: het was onze #1 braadpan).


Onze Score:


Voordelen

  • Geleiding ontzettend goed (dankzij gietijzer materiaal)
  • Geschikt voor alle warmtebronnen (ook inductie)
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Handig in Gebruik en gemakkelijk schoon te maken
  • Duurzaam Product
  • Levenslange garantie

Nadelen

  • Niet geschikt voor magnetrons (Niet echt een nadeel, aangezien je deze pan probleemloos in de oven kan gebruiken).

Hieronder vind je allereerst de productspecificaties en leggen we ook uit waarom we deze pan aangekocht hebben. We vertellen ook iets meer over de voor-en nadelen. Kortom, alles wat je moet weten vind je in onderstaande artikel terug.

Alle Productspecificaties

MerkLe Creuset
KleurKersenrood
MateriaalGeëmailleerd gietijzer
Inhoud2.4 liter
Bovenmaat24 cm
VaatwasserbestendigNee (beter om met hand af te wassen)
Geschikt voorElektrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
Prijs119 euro

De Prijs

Braadpannen zijn meestal iets duurder. Wij raden aan om niet de goedkoopste pan te kiezen. Meestal is het beter een 20-tal euro’s extra’s te spenderen en een pan te kopen die voor langere tijd meegaat. Zo hoef je je pan niet ieder jaar te vervangen.

Deze Le Creuset braadpan heeft een uitstekende prijs. Voor 119 euro kan je deze hier online kopen. De prijzen van Le Creuset pannen zijn niet de goedkoopste op de markt, maar je weet ook waarvoor je betaalt, namelijk kwaliteit.

Als je tientallen jaren kan braden met deze braadpan, en het kost minder dan een nieuwe televisie, dan is dit voor ons een top aankoop. Je zal er ook dagelijks voedsel mee bereiden, en daarnaast is het gemakkelijk te gebruiken.

Een Geweldige Aankoop: Onze Beoordeling

Dit was echt 1 van onze beste aankopen. Niet voor niets is dit onze favoritiete braadpan. Hieronder vertel ik ik meer waarom ik deze braadpan zo een geweldige aankoop vond.

Braden in deze nieuwe braadpan

Wij zijn enorme fan van dit product, maar de belangrijkste vraag is ”hoe braadt de nieuwe braadpan?” Dit is namelijk de reden waarom je deze pan koopt.

Deze pan braadt veel beter dan mijn oude gietijzeren braadpan. Ok, deze waren misschien aan vervanging toe, maar ik zie toch een enorm verschil! Een braadpan is iets dat je intensief en regelmatig gebruikt, dus een kwalitatief product is zeker belangrijk. Dat was ook het eerste dat ons opviel. Deze braadpan oogt kwaliteit en wij zijn er zeker van dat die voor lange tijd zal meegaan. Le Creuset staat ervoor bekend om kwaliteitsvolle producten te maken.

Bekijk het filmpje van Cooking Life ook over dit product:

Maar wat kan je nu bereiden in deze pan?

Het is een pan waarmee je alles kan bereiden. Van saus tot soep, van biefstuk tot stoofschotel, het kan allemaal!

Ik vond deze pan uitstekend om mee te koken. Zet de braadpan op een laag vuurtje, voeg wat olie of boter toe, snijd al je ingrediënten en wanneer je pan voldoende warm is kan je beginnen met koken. Ik gebruik deze pan ook heel veel als sauspan. Geregeld maak ik er namelijk pastasaus mee klaar. Dit duurt me ongeveer een 30-40 minuutjes.

Met mijn oude braadpan had ik regelmatig ovenhandschoenen nodig want de handvatten kwamen snel heet. Dit product had dit probleem niet, wat ook een extra voordeel was.

Conclusie

Kortom, zoek je een braadpan die duurzaam is en meerdere gerechten kan maken? Kies dan voor deze Le Creuset Faitout braadpan, en je krijgt er zeker geen spijt van.

Ik gebruik deze pan echt dagelijks! De pan is iets aan de zware kant, maar heel gemakkelijk te hanteren. Tenslotte is deze ook gemakkelijk schoon te maken.

Overzicht

Product komt voor inDe Beste Braadpan
ProductspecialistKenneth
Te koop bijBol.com

Vergelijkbare berichten