|

ISENVI Wokpan

ISENVI wokpan

Een ander merk dat uitstekende wokpannen verkoopt is het merk ISENVI. Wij zijn enorme fan van deze pannen aangezien alle ISENVI pannen 100% PFAS vrij en 100% duurzaam zijn. Daarnaast zijn ze ook allemaal geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie.

Daarom hebben we besloten om de beste wokpannen van dit merk op een rijtje te zetten. Hier vind je, in chronologische volgorde, de beste ISENVI wokpannen terug.

Beste ISENVI Wokpannen van 2023

Laten we meteen beginnen met hetgene waar je op zoek naar bent. Hier vind je alle ISENVI wokpannen terug gerangschikt op basis van de beste beoordelingen online.

Er zijn 3 verschillende wokpannen van het merk ISENVI, en hier leggen we ze wat verder uit in detail.

1. ISENVI Victoria Forged

Onze persoonlijke favoriete keuze is de Victoria Forged van het merk ISENVI. Deze wokpan is groot en heeft een diameter van 36 centimeter. De wokpan is uitgerust met een keramische antiaanbaklaag ”Ceramica Generation Six”. Deze antiaanbaklaag is vrij van schadelijke stoffen en heeft een ultiem gebruiksgemak.

Deze grote wokpan heeft veel positieve reviews. Het is een diepe pan en je kan in 1 keer grote hoeveelheden Aziatische gerechten bereiden. Zeker een aanrader als je fan bent van dit merk.

2. ISENVI Avon

DE ISENVI Avon is een andere grote wokpan met een diameter van 36 centimeter en is ook een uitstekende keuze voor hobbykoks die houden van wokken. De pan is uniek door zijn superieure hitteverdeling en de kenmerkende “Ergo greep” van de Avonlijn. D pen blink zeker uit in prestatie en gebruiksgemak. De Ergo greep zorgt ervoor dat de pan gemakkelijk in je hand ligt en je kan hem daarnaast ook goed vasthouden bij het koken. De greep is hittebestendig en wordt niet snel warm.

Een nadeel van deze pan is dat het niet 100% geschikt is op inductie. Dit zou normaal wel het geval moeten zijn, maar de pan komt redelijk traag warm. Daarom kiezen wij liever voor de Victoria Forged wokpan.

3. ISENVI Murray

De laatste wokpan die we hier bespreken is de ISENVI Murray. Deze keramische wokpan met deksel heeft een diameter van 32 centimeter en is geschikt voor het gebruik op inductie. Deze stijlvolle en moderen wokpan heeft een roestvrijstalen handgreep en is een aanwinst voor elke keuken! Deze pan is ook eenvoudig af te wassen en wordt geleverd met een deksel van hoogwaardig gehard glas met die unieke slanke RVS handgreep.

Een nadeel van deze pan is dat het iets minder stevig is dan andere wokpannen van andere merken.

Over het merk ISENVI

ISENVI is een Nederlands merk van pannen is is de specialist in keramische pannen. De pannen van ISENVI zijn een combinatie van gebruiksgemak EN goed voor het milieu. Er bevinden zich geen schadelijke stoffen voor mens en milieu. Dit is de unieke uitvalshoek van dit bedrijf en waarom wij ook een enorme fan zijn van hun pannen.

Andere wokpanmerken

Wij zijn enorme fan van het wokken van gerechten. ISENVI is natuurlijk niet het enige merk die wokpannen verkoopt. Hier zijn enkele andere merken waar wij enorm fan van zijn die ook wokpannen verkopen:

Conclusie

ISENVI is niet het bekendste merk voor het verkoop van wokpannen. Echter kunnen we zeker onze #1 aanraden, de Victoria Forged wokpan. Indien je fan bent van dit merk is dit zeker de pan die we zouden aanschaffen.

Vergelijkbare berichten