|

Grote Wokpan

Grote Wokpan

Ben je op zoek naar een wokpan die voldoende groot is om wokgerechten te maken voor een groep vrienden of familie? Een goede en grote wokpan is zeker een belangrijk product in de keuken. Zo kan je alles in een keertje klaarmaken en hoef je niet verschillende keren te wokken.

Aangezien onze experts zelf een grote groep vrienden hebben, hebben wij dit voor onszelf ook al verschillende keren opgezocht. In dit lijstje vind je de beste grote wokpannen. Hier hebben wij verschillende merken pannen onderzocht. Je kan er alles over lezen hieronder.

De beste grote wokpannen: Onze top 5

Wij hebben 5 grote wokpannen van verschillende merken getest. Hier vind je het volledige lijstje terug.

1. BK Easy Induction Ceramic Wadjan/wok

BK Easy Induction Ceramic Wadjan/wok 36 cm

De BK Easy Induction wokpan is een keramische wokpan met een diameter van 36 centimeter. Deze pan is dus zeker voldoende groot om zonder problemen te wokken. De pan is daarnaaast geschikt op alle warmtebronnen. Het beschikt over aluminium basis, een sterke antiaanbaklaag en een stevige stalen inductieplaat. Dit is de pan die wij kiezen indien je op zoek bent naar een groot product.

2. Blackwell Wokpan – 36 cm

Blackwell Wokpan 36 cm

Deze Blackwell wokpan heeft ook een diameter van 36 centimeter net zoals onze eerste wokpan. Wat is er nu speciaal aan deze blackwell wokpan? Dit zullen we hier wat verder bespreken.

Deze gietijzeren wokpan heeft een grote diameter en een gewicht van 4.5 kilogram. Deze pan is bijna niet kapot te krijgen! De pan heeft ook een platte onderzijde waardoor hij geschikt is voor alle warmtebronnen. Haal de Oosterse keuken in huis met deze Blackwell wokpan.

3. Stalen Paderno Wok

Stalen Paderno Wok 36cm

De Paderno wokpan is een prachtige wokpan met een mooi design. Ideaal om verschillende wokgerechten mee te maken in je keuken. Deze pan wordt namelijk veel gebruikt in de horeca. Zo weet je zeker dat je een professioneel product in huis haalt.

Deze stalen wok van het Italiaanse merk Paderne is perfect voor het wokken van vlees, vis en verschillende groenten. Het heeft een houten steel en een diameter van 36 centimeter.

4. ISENVI Avon Wokpan

ISENVI Avon Wokpan 36cm

Als je op zoek bent naar een grote wokpan met een diameter van 36 centimeter, dan is de ISENVI Avon wokpan ook een goede keuze. Met deze wokpan bereidt je verschillende grerechten voor grote gezelschappen klaar. Wij hebben deze pan gebruikt in onze keuken en het is een goed product.

5. ISENVI Murray Wokpan

ISENVI Murray Wokpan 36cm

Een andere goede pan is de ISENVI Murray wokpan. Deze keramische wokpan met een diameter van 36 centimeter is ideaal te gebruiken om noedels te bereiden met lekkere wokgroenten.

ISENVI pannen zijn altijd 100% duurzaam en 100% PFAS vrij. Daarnaast zijn ze geschikt voor elke hittebron, inclusief inductie. Je kan er zonder twijfel een heerlijk Aziatische maaltijd mee bereiden voor het hele gezin of voor al je vrienden.

Koopgids voor grote wokpannen

Er zijn enkele zaken waarop je moet letten vooraleer je een grote wokpan of wadjan aanschaft. Hieronder hebben we deze factoren op een rijtje gezet. Lees zeker dit rubriekje vooraleer je je aankoop maakt.

Wat zijn de voor-en nadelen van een grote wokpan?

Het grootste voordeel (natuurlijk) is dat je een grotere wokpan hebt met een grote diameter. Zo kan je alles in 1 keertje wokken en hoef je de wokpan niet 2 of 3 keer heropwarmen. Het grootste nadeel is dat de wokpan iets zwaarder weegt en dat het moeilijker op de bergen is.

Conclusie

Zo dit is onze top 5 van grote wokpannen. Hopelijk heb je hier de beste wokpan voor jou persoonlijk gevonden. Wij hebben ook een artikel geschreven over de beste wokpan. Indien je op zoekt bent naar een all-round goede wokpan, lees dan zeker dat artikel.

Voor verdere vragen mag je altijd gerust contact met ons opnemen.

Vergelijkbare berichten