Grillpan voor Inductie

Grillpan Inductie

Ben je op zoek naar de beste grillpan die je kan gebruiken op inductie? Dan ben je hier aan het juist adres. We hebben namelijk die drie beste grillpannen voor inductie opgesomd. Hier vind je allereerst een kort overzicht.

Kort Overzicht

Hier kan je snel onze 3 beste grillpannen voor inductie terugvinden. Heb je echter geen tijd om dit artikel te lezen, kies dan 1 van deze 3 producten. Zo bespaar je heel wat tijd.

  1. BK Easy Induction Grillpan: Beste keuze
  2. Tefal Aroma Grillpan: Luxe keuze
  3. AEG A9HL33 Plancha Grillplaat: Beste grillplaat op inductie

Top Grillpannen op Inductie

1. BK Easy Induction Grillpan

De BK Easy Induction Grillpan is de beste grillpan dat je kan gebruiken op inductie. waliteit. Deze BK pan is gemaakt van de beste materialen en is geschikt op alle vuren. Toch is deze pan speciaal ontworpen voor inductie.

Deze pan kan in de oven gebruikt worden tot 160 graden. De pan geleidt goed (gemaakt uit aluminium) en beschikt over een sterke anti-aanbaklaag. Hierdoor zullen je gerechten niet blijven aanplakken aan de bodem van de grillpan.

Voordelen

 Speciaal ontworpen voor inductie
 Geschikt voor de vaatwasmachine

Nadelen

Geen

2. Tefal Aroma Grillpan

De Tefal Aroma grillpan is de beste luxekeuze in dit lijstje. Deze middelgrote pan van 26 centimeter is geschikt op inductie en kan gerechten bereiden voor ongeveer 3 tot 4 personen.

Voordelen

 Geschikt op alle warmtebronnen
 Bak perfect dankzij de de rode thermo-spot technologie

Nadelen

Geen deksel voor deze pan

3. AEG A9HL33 Plancha Grillplaat

Je kan ook kiezen voor een grillplaat in plaats van een grillplaat. Indien dit zo is, dan is de AEG A9HL33 Plancha grillplaat de beste keuze. Deze AEG plaat wordt snel warm en de warmte wordt ook over de gehele oppervlakt gelijkmatig warm. De pan heeft zeer weinig olie nodig voor het perfect grillen van vlees, vis en groenten.

Voordelen

 Goede en grote grillplaat
 Grillplaat wordt snel warm

Nadelen

Iets duurder

Volledige Koopgids

Hier vind je enkele veelgestelde vragen terug over de inductie grillpan.

Kan elke grillplaat gebruikt worden op inductie?

Nee, niet elke grillplaat is geschikt op inductie. Het materiaal van de pan moet geschikt zijn voor inductie of op zijn minst beschikken over een speciale bodem die werkt op inductie.

Zo kies je een goede inductie grillpan

Een goede grillplaat voor inductie heeft een goede anti aanbaklaag. Dit is zeer belangrijk zodat er niks aanbakt. De pan is zo ook gemakkelijker schoon te maken.

Als je liever een grill hebt zonder anti-aanbaklaag, kies dan voor een gietijzeren grillpan. Gietijzer is een puur product en heeft ook geen chemische lagen.

Vergelijkbare berichten