|

GreenPan Wokpan

GreenPan Wokpan

Ben je op zoek naar de beste GreenPan wokpan? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben de top 3 beste wokpannen van dit merk op een rijtje gezet.

Lees ook: Beste wokpan (onafhankelijk van welk merk).

Laat ons meteen beginnen met onze top 3 van GreenPan.

De top 3 wokpannen van GreenPan

Een top 3 samenstellen van dit merk was een moeilijke taak. Er waren namelijk een heleboel verschillende pannen die we moesten beoordelen. Na verschillende uren onderzoek is dit wat we beslist hebben.

1. GreenPan Cambridge Wokpan

De GreenPan Cambridge Wokpan is onze favoriete wokpan van dit merk. Je kan de volledig review hier lezen. Deze wokpan is uniek aangezien het geschikt is voor alle warmtebronnen, geen schadelijke stoffen bevat en enorm gemakkelijk is in gebruik. Wij raden iedereen deze wokpan aan 100%.

2. GreenPan Mayflower Wokpan

Deze collectie is ge├»nspireerd op de Scandinavische cultuur. Je haalt er zonder twijfel een vleugje kleur en een flinke portie gezelligheid mee in huis. Het is ideaal om Oosterse gerechten te wokken en leuke, dagelijkse keukenmomentjese mee te beleven. De wokpan beschikt over een dikke bodem in gesmeed aluminium en dankzij de “Thermolon Infinity Pro” keramische anti-aanbaklaag tover je moeiteloos lekkere gerechten op tafel.

GreenPan Barcelona Wokpan

We sluiten ons lijstje af met deze Barcelona wokpan van het merk GreenPan. Deze wokpan is vooral uniek omdat hij heel duurzaam is. De pan gaat een heel leven lang mee. De pan beschikt namelijk over extra dik aluminium. De nieuwste Magneto-inductietechnologie garandaart ook een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De handgreep is gemaakt uit roestvrij staal en ligt goed in de hand. Het design van deze pan is ook heel elegant.

Duurzaam & Milieuvriendelijke wokpannen

De pannen van GreenPan zijn altijd enorm duurzaam en milieuvriendelijk. Wij hebben voor dit merk gekozen aangezien wij graag gezond koken. Zo staat GreenPan ook in ons lijstje van beste keramische wokpan EN beste keramische koekenpan.

Wat belangrijk is, is dat deze pannen PFAS-vrij zijn. Er zijn dus geen schadelijke stoffen in deze pan. Bij andere grote pannenmerken is dit niet altijd het geval. Dit was zeker een voordeel voor ons. Wat ook belangrijk is, is dat deze pan (zoals de andere pannen van GreenPan), geen PFAS gebruikt. Dit doen veel andere merken van antikleefpannen nog wel. Dit was zeker een voordeel voor ons.

Zonder de schadelijke PFAS staffen is deze pan veel gezonder en ook veel milieuvriendelijk. Dankzij de keramische antikleeflaag ben je zeker dat er geen toxische stoffen vrijkomen in je gerechten. Je mag deze pan gerust gebruiken op hogere temperaturen, je eten wordt niet aangetast.

Vergelijkbare berichten