|

Greenpan Memphis Keramische Koekenpan Review

GreenPan Memphis Keramische Koekenpan Review

De GreenPan Memphis keramische koekenpan is een populaire koekenpan van het merk GreenPan. De pan heeft een heleboel goede reviews en daarom waarom we wij ook benieuwd naar deze pan.

We hebben deze koekenpan aangeschaft en voor jou in onderstaand artikel uitgebreid beoordeeld. Lees onze volledige review van de GreenPan Memphis hier.

Geen tijd om het artikel te lezen? Hieronder vind je enkele belangrijke voordelen en de beste prijs waar je deze pan kan aanschaffen.

Ons team heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Zo hoef je dit zelf niet te doen. We leggen uit waarom we de GreenPan Memphis aanraden en we geven daarnaast ook een kort overzichtg over de voor-en nadelen.

Eigenschappen

Maar waarom moet je nu de Greenpan Memphis koekenpan aanschaffen? Er zijn zoveel verschillende koekenpannen op de markt dat hert soms heel moeilijk kan zijn om een juiste keuze te maken.

Laten we starten met de prijs van deze pan om vervolgens verder alle eigenschappen in wat meer detail te bespreken.

De Prijs

Een degelijke koekenpan kan soms heel wat geld kosten. Wij raden meestal producten aan die een goede prijs/kwaliteit hebben.

Deze pan kost ongeveer 45 euro als je die koopt bij bol.com. Dit is zeker niet de goedkoopste, maar onze belangrijkste criteria is een product met goede prijs/kwaliteit. Dure pannen zijn namelijk niet altijd de betere keuze.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Wij raden een pan aan die geschikt is voor alle warmtebronnen. Deze pan voldoet aan deze eisen. De koekenpan is namelijk geschikt voor alle warmtebronnen.

Je kan de GreenPan koekenpan perfect gebruiken op een elektrisch of gasfornuis. Halogeen, inductie, of met een brander vormt ook geen probleem. Daarnaast kan je deze pan perfect in de oven plaatsen.

GreenPan staat synoniem voor gezond

Wij zijn enorme fan van de GreenPan pannen aangezien deze pannen synoniem staan voor gezonde producten. Wil je echt gezond koken, dan is er geen twijfel mogelijk.

Belangrijk is dat elke pan beschikt over een gezonde keramische Thermolon antikleeflaag. Deze antikleeflaag is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals zand en bevat geen PFAS. Hierdoor komen er dus geen toxische stoffen vrij bij het koken. Zelfs op hogere temperaturen is dit geen enkel probleem.

Dit is niet enkel bij deze pan zo. GreenPan besteed speciale aandacht om al hun pannen zo gezond mogelijk te maken.

Belangrijke kenmerken op een rijtje

Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van de GreenPan Memphis terug. Zo heb alle belangrijke informatie vooraleer je een aaankoop maakt.

  • Merk: GreenPan
  • Kleur: Zwart
  • Diameter: 28 centimeter
  • Materiaal: Aluminium
  • Keramische antiaanbaklaag
  • Warmtebronnen: geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Deksel bijgeleverd: Nee
  • Vaatwasserbestendig: Ja (maar handwas is aan te raden)

Het merk GreenPan levert al jaren kwaliteitsvolle pannen en dit is met de Memphis-serie niet anders. Lees ook onze GreenPan Craft koekenpan review hier.

Conclusie

De GreenPan Memphis keramische koekenpannen zijn erg handig in gebruik en hebben een prachtig design. Verder zijn ze te gebruiken op alle warmtebronnen en gemakkelijk schoon te maken. Alles wat je van een kwaliteitsvolle koekenpan kan verwachten.

Net zoals de Cambridge koekenpannen van dit merk hebben ze een iets slankere handgreep. De anti-aanbaklaag is gemaakt zonder schadelijke stoffen zoals PFAS, PFOA, cadmium of nikkel. GreenPan staat garant voor gezonde pannen.

Wij raden het 100% aan om deze pan aan te schaffen. Indien je nog verdere vragen hebt over deze GreenPan koekenpan, aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen.

Overzicht

Gerelateerde Categorie:Keramische Koekenpan
ProductspecialistKenneth
Te koop bijBol.com

Vergelijkbare berichten