|

GreenPan Koekenpan

GreenPan Koekenpan

Er zijn zodanig veel Greenpan koekenpannen op de markt dat het soms enorm moeilijk kiezen is. Daarom hebben wij deze zoektocht voor jou heel gemakkelijk gemaakt. In dit lijstje hebben wij ons afgevraagd wat de top 5 beste koekenpannen van GreenPan zijn.

Je kan ook dit artikel lezen als je op zoek bent naar de beste koekenpannen onafhankelijk van het merk.

De top 3 koekenpannen van GreenPan

Een top 3 samenstellen voor een prestigieus merk als GreenPan is geen eenvoudige opdracht. We hebben verschillende pannen moeten onderzoeken. Na verschillende uren deze extensief getest te hebben, vind je hieronder ons resultaat.

In dit lijstje hebben we ook pannen met een grotere diameter besproken (28 centimeter). Dit is volgens ons altijd de beste keuze. Zeker als je een grote familie of een grote groep vrienden hebt.

1. GreenPan Cambridge Inductie Koekenpan

GreenPan Cambridge Inductie Wokpan

De GreenPan Cambridge is onze favoriete koekenpan om te gebruiken op inductie. Ook is deze GreenPan de gezondste en duurzaamste keuze. Zo gaat deze koperkleurige pan die gemaakt is uit aluminium lang mee en hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen.

Het bakken verloopt perfect met deze pan en de steel ligt aangenaam in de hand en wordt niet warm. Het design is daarnaast prachtig! Wat wil je nog meer?

2. GreenPan Memphis Keramische Koekenpan

GreenPan Memphis Keramische Koekenpan

Deze Memphis keramische braadpan is onze tweede keuze. Een PFAS-vrije GreenPan met een diameter van 28 centimeter is namelijk heel handig om te gebruiken in de keuken!

Net zoals andere pannen beschikt deze pan ook over een Thermolon Infinity keramische antikleeflaag. Daarnaast warmt de pan snel en gelijkmatig op. Zo heb je alleen maar de beste kook-en bakresultaten. Daarnaast is de pan ook geschikt voor alle warmtebronnen.

Wij hebben ook al een volledige review geschreven over deze pan.

GreenPan Barcelona Koekenpan

GreenPan Barcelona Koekenpan

Onze luxekeuze in dit lijstje is de Barcelona koekenpan van het merk GreenPan. Deze PFAS-vrije GreenPan is een enorm duurzame pan die heel lang mee gaat. Het extra dikke aluminium samen met de beste en nieuwste inductietechnologie zorgt voor een snelle warmteverdeling. De handgrepen zijn vervaardigt uit gegoten roestvrij staal en liggen goed in de hand. Dit draagt allemaal bij tot een elegante look en design.

Duurzaam & Milieuvriendelijke koekenpannen

Wij zijn altijd al enorme fan geweest van GreenPan en dat verstoppen wij ook niet! Deze serie van pannen zijn altijd enorm milieuvriendelijk en duurzaam. We kunnen er niet genoeg positieve zaken over vertellen. Wij koken graag gezond, en deze pannen zorgt ervoor dat we niet wakker hoeven te liggen over ongezonde chemische stoffen die vrij komen. GreenPan verkopen enkele van de beste keramische koekenpannen, en daar zijn zij zelf ook heel trots op.

Zonder de schadelijke PFAS staffen is deze pan veel gezonder en ook veel milieuvriendelijk. Dankzij de keramische antikleeflaag ben je zeker dat er geen toxische stoffen vrijkomen in je gerechten. Je mag deze pan gerust gebruiken op hogere temperaturen, je eten wordt niet aangetast.

Vergelijkbare berichten