|

GreenPan Cambridge Wokpan

GreenPan Cambridge Wokpan

De GreenPan Cambridge is een uitstekende koekenpan van dit gezonde pannenmerk. Daarom hebben we hier besloten om deze pan wat verder te bespreken.

Hieronder hebben we wat uitgebreid research gedaan over alles dat je moet weten over deze prachtige wokpan.

Volledige Review: Beoordeling

Indien je een wokpan zoekt, raden we je zeker deze Greenpan wokpan aan. Hieronder leggen we uit waarom.

Duurzaam & Milieuvriendelijk

GreenPan staat er voor bekend om een milieuvriendelijk en duurzaam merk te zijn. Wij hebben voor dit merk gekozen aangezien wij graag gezond koken.

Wat ook belangrijk is, is dat deze pan (zoals de andere pannen van GreenPan), geen PFAS gebruikt. Dit doen veel andere merken van antikleefpannen nog wel. Dit was zeker een voordeel voor ons. De antiaanbaklaag van deze pan is namelijk gemaakt van Thermolon (een afgeleiden van zand als basisgrondstof). Zonder de schadelijke PFAS staffen is deze pan veel gezonder en ook veel milieuvriendelijk.

Dankzij de keramische antikleeflaag ben je zeker dat er geen toxische stoffen vrijkomen in je gerechten. Je mag deze pan gerust gebruiken op hogere temperaturen, je eten wordt niet aangetast.

Makkelijk Schoon te maken

Toen we deze pan kochten werd er vermeld dat die gemakkelijk schoon te maken is. De Greenpan wokpan doet wat ze belooft! Wij hebben geen enkel probleem gehad met het schoonmaken.

Daarnaast hoef je bijna geen olie of boter te gebruiken bij het wokken, wat beter is voor de gezondheid. Daarnaast is dit ook een extra reden waarom dit gemakkelijker te reinigen was. Bij andere pannen gebruiken we soms zoveel olie, dat we de pan grondig moeten afwassen.

De pan bakt niet aan en blijft ook niet plakken. Tenslotte hoef je de temperatuur ook niet te hoog zetten. De pan bakt prima op een laag vuurtje.

Dit is dus een tweede reden waarom dit een topaankoop voor ons was.

Prachtig Design

Veel kopers zijn fan van het design van deze pan. Deze bronzen wokpan gemaakt van aluminium oogt heel mooi. Dit is natuurlijk ook belangrijk.

Foto’s zeggen soms meer dan woorden:

Het fraaie design van deze

Een wokpan die mooi oogt en gemakkelijk bakt op lagere temperaturen. Wat wil je meer?

Wij zijn daarnaast ook zeker fan van de missie van GreenPan, en dit is ook de reden waarom we met volle overtuiging deze positive review hebben geschreven.

De Prijs

De prijs van deze wokpan valt heel goed mee. De pan kost iets meer dan 40 euro. Indien je regelmatig Aziatische gerechten maakt, heb je dit zo terugverdiend.

Deze pan heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, en is ook 1 van de redenen waarom we deze pan aangekocht hebben. Dit product heeft niet voor niets 54 positieve reviews online.

Hieronder vind je enkele tips van onze pannenspecialist.

Tips van onze PannenTest Specialist

Hieronder enkele zaken die belangrijk zijn bij het gebruik van deze GreenPan wokpan:

  • Wacht tot de wokpan volledig afgekoelt is vooraleer je deze schoonmaakt. Zo vermijd je dat de pan kromtrekt.
  • De wokpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is nog altijd aanbevolen. Dit is onze enige nadeel, maar wij raden eigenlijk altijd aan om kwalitatieve pannen met de hand af te wassen. Zo gaan je pannen veel langer mee.
  • Zorg ervoor dat de wokpan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur. Daarna kan je de temperatuur langzamerhand verhogen. Aangezien deze pan een zeer goede geleiding heeft, kan een laag vuur zelfs voldoende zijn om te bakken.
Informatie over het bedrijf GreenPan en hun gezonde pannen.

Conclusie

Kortom, zoek je een wokpan waarin je gezond kan koken zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen? Kies dan voor deze GreenPan Cambridge Inductie Wokpan en je

Alle Productspecificaties

MerkGreenPan
KleurBrons
MateriaalAluminium
VormRond
Met dekselNee
VaatwasserbestendigJa (beter om met hand af te wassen)
Geschikt voorElektrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch, Oven
Prijs46,85 euro

Wat zijn de voordelen en nadelen van deze pan?

In onderstaande tabel vind je snel een lijstje met de voor-en nadelen van de GreenPan Cambridge terug.


Onze Score:


Voordelen

  • Geschikt voor alle warmtebronnen (ook inductie, en oven)
  • Prachtig design (de bronzen buitenkant is heel stijlvol).
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Vrij van PFAS

Nadelen

  • De pan is vaatwasserbestendig, maar toch raden we aan deze pan handmatig schoon te maken,.

Deze pan krijgt van ons de maximum score van 5 sterren. GreenPan biedt kwalitatieve pannen aan een uitstekende prijs. Dit is met de Cambridge pan niet anders.

Conclusie

Kortom, zoek je een wokpan waarin je gezond kan koken zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen? Kies dan voor deze GreenPan Cambridge Inductie Wokpan en je krijgt er zeker geen spijt van! Deze pan is alles wat je van een wokpan verwacht.

Overzicht

Product komt voor inDe Beste Wokpan
ProductspecialistKenneth
Te koop bijBol.com

Vergelijkbare berichten