Elektrische Hapjespan

Elektrische Hapjespan

Een elektrische hapjespan staat ook wel bekend als een partypan. De pan kan je namelijk overal gebruiken zolang je in de buurt van netstroom zit.. Je kan een tuinfeestje geven of een gezellig diner aan tafel. Ook voor grotere catering klussen wordt een elektrische hapjespan vaak gebruikt.

Er is een enorm groot verschil met een gewone hapjespan. De warmte blijft heel consistent waardoor je gelijkmatiger kan koken. Je kan deze pan gebruiken voor echt alles. Braden, frituren, bakken, brasseren.. Alles behoort tot de mogelijkheid. In dit artikel hebben we de 10 beste elektrische hapjespannen voor jouw op een rijtje gezet.

Geen tijd om te lezen? Hieronder vind je alvast onze beste elektrische hapjespannen terug.

  1. Princess 162367 Gourmetstel – Beste Koop
  2. Bestron AHP1200 – Goedkoopste
  3. Tristar PZ-9145 Elektrische Hapjespan – Luxekeuze

Top 10 Elektrische Hapjespannen Getest

1. Princess 162367 Gourmetstel

Princess 162367 Gourmetstel

Het Princess 162367 gourmet toestel is een elektrische hapjespan dat een totale inhoud van 5.4 liter heeft. Dit product is uitermate geschikt voor het bereiden van verschillende types stoofschotels of zelfs paella.

2. Bestron AHP1200

Bestron AHP1200

De Bestron AHP1200 kost slechts 25 euro en is hiermee onze goedkoopste elektrische hapjespan. Maar laat je zeker niet misleiden. Dit product heeft heel goede reviews. Het is handig in gebruik en heeft daarnaast een mooi design. Veel mensen die dit product gekocht hebben zijn zeer tevreden over de kwaliteit.

3. Tristar PZ-9145 Elektrische Hapjespan

Tristar PZ-9145 Elektrische Hapjespan

De Tristar PZ-9145 Elektrische Hapjespan is zonder twijfel onze luxekeuze in dit lijstje. Het is een grote, veelzijdige elektrische hapjespan met een vermogen van 1500 Watt. Hierdoor wordt de pan zeer snel opgewarmd en kan het een temperatuur bereiken van 250 graden. Wat deze elektrische hapjespan van Tristar uniek maakt, is de vakverdeling. Hierdoor kan je gemakkelijk vier verschillende gerechten tegelijk bereiden.

4. Luxe Swiss Hapjespan

Deze elektrische hapjespan van Luxe Swiss is de perfecte keuze als je snel lekkere pizza’s wil klaarmaken. Natuurlijk kan je met deze pan ook andere gerechten klaarmaken zoals vis, steak en rijst.

5. Bestron Partypan

Deze rode multifunctionele hapjespan met glazen deksel in Italiaans designs is een van de mooiere pannen dat we gezien hebben. Het heeft een vermogen van 1500 Watt en beschikt over een sterke anti-aanbaklaag. Het is een ideale partypan voor koken, braden en warm houden van gerechten. Perfect voor het gebruik op feestjes en buffetten.

6. Tristar PZ-2963 Elektrische Hapjespan 30cm

Uitstekende elektrische hapjespan om te gebruiken op de camping. Deze pan is ideaal te gebruiken voor het bereiden van typische camping gerechten maar ook voor het bakken van vlees. Ga je binnenkort op reis en wil je gemakkelijk gerechten bereiden, dan is dit de beste elektrische hapjespan voor jou. De hapjespan van Tristar is ook voldoende groot en heeft een diameter van 30 centimeter. Je kan er dus verschillende zaken mee bereiden voor een grote groep personen. Wij zijn heel tevreden over deze pan.

7. Hendi Partypan 62 cm

De Hendi partypan is de beste keuze als je een grote familie of grote groep vrienden hebt. Deze grote pan met een diameter van 62 centimeter is perfect voor het gebruik tijdens feestjes. Het is een partypan van topkwaliteit en is zeer eenvoudig te gebruiken.

8. Princess 163030 Multi Cook Pure Pan 1600W

De Princess 163030 Multi Cook Pure Pan is altijd snel uitgekocht. En hoe kan hert ook anders. Deze keramische hapjespan heeft een prachtig design! Daarnaast is het eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.

De pan bestaat uit een hoogwaardige bamboe behuizing. Dit wordt zeker jou nieuwe favoriete manier om eten te bereiden en te serveren.

9. Bartscher RVS multipan

Robuuste multipan met panbodem van roestvrijstaal. Gemakkelijk schoon te maken en gebruiksklaar. Traploze temperatuurregeling: 90 °C tot 210 °C. Inclusief glazen deksel.

10. Bestron AHP1800Z elektrische hapjespan

Dit is een andere hapjespan van Bestron (AHP1800Z), maar wij zijn eerder fan van de Bestron AHP1200 die we eerder in dit lijstje besproken hebben. Toch is dit een goed alternatief van hetzelfde merk. Het is een multifunctionele party/hapjespan voor het braden, bakken en warmhouden van verschillende gerechten. Ook heeft deze pan hittebestendige handgrepen. Handig in gebruik, fraai design en een goede kwaliteit.

Zo, dit zijn de beste 10 elektrische hapjespannen die momenteel beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Heb je zelf nog vragen? Laat het ons dan zeker weten en wij zullen deze voor jou proberen te beantwoorden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *