|

Demeyere Wokpan

Wij zijn enorme fan van de Demeyere Wokpannen. Het pannenmerk Demeyere maakt sinds jaren kwalitatieve pannen voor de Nederlandse markt. Een goeie wokpan is noodzakelijk als je fan bent van de Oosterse keuken.

Laten we eerst even bespreken welke wokpannen er allemaal beschikbaar zijn van het merk Demeyere. Zoals altijd hebben we deze gerangschikt van beste tot slechtste wokpan.

Demeyere Wokpan

Alle Demeyere Wokpannen Getest

Laten we meteen starten. Hier vind je alle Demeyere wokpannen terug gerangschikt op basis van de beste beoordelingen online.

1. Demeyere Industry Wok – 30 cm

Met deze moderne wokpan van Demeyere kun niet alleen roerbakken, maar ook frituren boken en koken. De wok is gemaakt uit een meerlagenmateriaal. De wok wordt snel warm in het midden en heeft een temperatuur tot en met 230 graden. Met een diameter van 30 centimeter is de wok ook voldoende groot om Oosterse gerechten te maken voor de hele familie.

Het is alles wat je van een moderne wok verwacht.

2. Demeyere Alu Pro Wok – 30 cm

Dit is een andere wokpan van dit merk die we kunnen aanraden. De Alu Pro pan heeft een 5 mm dikke aluminium body en zorgt voor een goede geleiding van de warmte. De nieuwe technologie in deze pan zorgt ervoor dat het tot 30% meer rendement verschaft op inductie.

Deze wokpan beschikt over een titanium antikleeflaag, en heeft een zeer lange levensduur. Online reviews zijn zeer posief, en de meeste mensen beoordelen deze pan als “een mooie, stevige wok die snel opwarmt”.

3. Demeyere Wok met vlakke bodem -26 cm

Deze pan is gemaakt van RVS en heeft verschillende lagen voor een optimale warmtegeleiding. Dankzij het 7-laags materiaal wordt de pan tot aan de rand verwarmd.

De pan heeft een vlakke bodem en een diameter van 26 centimeter. Het is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

4. Demeyere Senses 5 Wokpan

Onze beste wokpan in dit lijstje van dit merk is de Demeyere Senses 5 wokpan van De Buyer. Bent u op zoek naar een wok die gemakkelijk en aangenaam in het gebruik is? Week na week, jaar na jaar. Reken op dit oerdegelijke model uit de Senses serie. Hiermee kunt u uw ingrediƫnten op hoog vuur snel roerbakken, precies zoals roerbakken hoort te zijn. Met dit roestvrijstalen model met platte bodem kunt u dit op elk fornuis doen, ook op inductie.

5. Demeyere Alu Cosi 3 Wokpan

Indien je graag kookt maar je hebt niet zo veel tijd, dan is een goede wok zeker een goede keuze. De Demeyere Alu Cosi 3 is een superlichte wok van 28 centimeter en is gemaakt van gesmeed aluminium. Hierdoor is de pan enorm sterk en duurzaam. Indien je graag kookt op inductie, is deze wokpan ook de beste keuze.

De wij blijft stabiel op de kookplaat dankzij de unieke en vlakke bodem. Deze pan van Demeyere heeft ook een stevige handgreep en een goede antikleeflaag waardor je minder vetstof nodig hebt. De pannen zijn ook PFAS-vrij wat natuurlijk ook een voordeel is.

Het Pannenmerk Demeyere: Specialist in Wokpannen

Het familiebedrijf Demeyere werd opgestart in 1908. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar bezig met het ontwikkelen van de beste wokpan (en andere uitstekende huishoudelijke producten).

De woks van Demeyere zijn allemaal van hoge kwaliteit. Alle pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De pannen zijn ook heel duurzaam dankzij de Demeyere Silvinox behandeling. Dit zorgt ervoor dat de pannen glanzend wit blijven zelfs na meermaals afwassen.

Andere pannen van dit merk

Wij hebben verschillende artikels geschreven over het merk Demeyere. Enkele andere pannen van dit merk zijn:

Waar let je op bij het kopen van een Demeyere wok?

Nu weet je al dat je een wokpan van het merk Demeyere wil. Echter zijn er nog enkele zaken waar je zeker op moet letten. Je moet goed weten wat je nodig hebt en wat je met het product wilt gaan klaarmaken. Dit zal er voor zorgen dat je de beste keuze kan maken.

Wij hebben de belangrijkste functies hieronder opgesomd.

Materiaal

Niet elke Demeyere wokpan is gemaakt van materiaal. RVS wokpannen komt het vaakst voor. Daarnaast zijn er ook metalen of pannen gemaakt van ander materiaal.

Daarnaast moet je ook opletten of je pan al dan niet een antiaanbaklaag heeft. Dit zorgt ervoor dat je voedsel niet aanbrandt of aanbakt. Daarnaast zal dit ook het schoonmaakprocess aanzienlijk vergemakkelijkeN.

Grootte

Heb je een grote familie of een grote groep vrienden? Dan is het misschien beter dat jee een grotere Demeyere wokpan kiest. Niet al deze pannen zijn namelijk even groot. Wokpannen van demeyere zijn niet allemaal even groot. In dit lijstje hebben we wokpannen besproken vanaf 26 centimeter tot en 30 centimeter.

Inductie

Als je altijd kookt op een inductie kookplaat moet je ook zeker kijken of je wokpan geschikt is hiervoor. De meeste pannen van dit merk zijn geschikt voor inductie, maar toch is het belangrijk om dit zeker te zijn. Zo koop je niet de enige Demeyere wokpan die niet geschikt is op inductie. Wij hebben hier ook de beste wokpannen op inductie besproken.

Conclusie: Moet ik een Demeyere Wokpan kopen?

Wij zeggen hier een volmondig “ja” op. Deze wokpannen zijn kwalitatieve pannen die iedere liefhebber van de Oosterse keuken moet aanschaffen.

Dit zijn alle Demeyere wokpannen die we voorlopig getest hebben. Hou deze pagina zeker verder in de gaten aangezien Demeyere steeds betere wokpannen ontwerpt.

Vergelijkbare berichten